Zgodovina

Ustanovitev podjetja

Naš začetek sega v leto 2006, ko Damir Erznožnik ustanovi podjetje Rettro. 

 

Prvi naročniki in hiter razvoj

V letih 2006-2009 so bili v podjetju večino časa zaposleni trije zaposleni. Večina opravljenega dela je bila v obliki podpore večjim podjetjem pri razvoju tehnično in vsebinsko zahtevnih projektov.

Poleg podpore velikim podjetjem pa smo ves čas razvijali tudi produkte in storitve za svetovni splet, predvsem prirejene za uporabo na mobilnih napravah. Tako smo že v samem začetku delovanja izdelali celotno storitveno platformo, ki omogoča nudenje storitev na svetovnem spletu in vgrajenih brskalnikih v mobilnih napravah.

 

Povečanje ekipe in selitev v nove poslovne prostore

V letu 2010 so se nam pridružili še trije strokovni sodelavci. Dobro opravljeno delo naše ekipe je rezultiralo v pridobivanju novih naročnikov. Začeli smo z razvojem lastne rešitve RETTRO LASER CAD/CAM, za kar smo prejeli tudi sredstva Evropskega socialnega sklada. Kmalu smo ugotovili, da nam lokacija v Škofji Loki več ne zadošča in odprli smo novo poslovno enoto v Ljubljani. Skozi leta smo rasli in povečali ekipo.

V letu 2018 podjetje tako šteje 9 zaposlenih, sodelujemo pa tudi s partnerskim razvojnim podjetjem in samostojnimi razvijalci, s katerimi našo razvojno ekipo prilagajamo potrebam naročnikov. 

 

ISO 9001:2008

V letu 2011 smo v podjetju uspešno uvedli sistem vodenja kakovosti in pridobili certifikat ISO 9001:2008, ki ga podeljujeta IQNet in SIQ..